Urządzenia i Akcesoria
番茄炖牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
辣豆瓣酱30 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
洋葱 切块200 克
-
酱油50 克
-
番茄 切块700 克
-
红葡萄酒100 克
-
麦芽啤酒330 克
-
葱 切葱花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.055 g
Kalorie
773 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
4.653 g
Błonnik
1.718 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny