麻辣牛肉干

麻辣牛肉干

4.6 60 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 牛腱肉 切块,汆水后洗去血污
    400 克
  • 15 克
  • 京葱
    50 克
  • 八角
    1 颗
  • 花椒
    ¼ 茶匙
  • 料酒
    1 汤匙
  • 750 克
  • 蚝油
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 老抽
    1 汤匙
  • 20 克
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 辣椒粉 再额外准备些撒粉用
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.3 g
Kalorie 470 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...