Urządzenia i Akcesoria
麻辣牛肉干
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
牛腱肉 切块,汆水后洗去血污400 克
-
姜15 克
-
京葱50 克
-
八角1 颗
-
花椒¼ 茶匙
-
料酒1 汤匙
-
水750 克
-
蚝油1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
老抽1 汤匙
-
糖20 克
-
花椒粉½ 茶匙
-
辣椒粉 再额外准备些撒粉用1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.3 g
Kalorie
470 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny