Urządzenia i Akcesoria
香辣牛肉酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食谱
Składniki
-
牛肉块,去筋 3厘米,放入冰箱冷冻1小时200 克
-
新鲜红辣椒 如:二荆条,美人椒125 克
-
新鲜小米椒25 克
-
油60 克
-
蒜头15 克
-
葱10 克
-
姜10 克
-
黄豆酱250 克
-
糖1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
69.2 g
Kalorie
4941 kJ /
1181 kcal
Tłuszcz
72.4 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny