南瓜燉肉

南瓜燉肉

4.2 26 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    120 克
  • 15 克
  • 五花肉 切塊(約4公分)
    500 克
  • 蠔油
    80 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油
    50 克
  • 味醂
    15 克
  • 500 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    60 克
  • 南瓜 去籽,切塊(約3公分)
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.4 g
Kalorie 3258.1 kJ / 779.4 kcal
Tłuszcz 59.1 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...