Urządzenia i Akcesoria
Feigenaufstrich mit Haselnüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Haselnüsse100 g
-
Feigen, getrocknet250 g
-
Wasser200 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Ahornsirup40 g
-
geriebene Zitronenschale½ TL
-
Kakao2 EL
-
Zimt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
10 g
Kalorie
3101 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
12.6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Erdnuss-Schoko-Aufstrich
5 min
Cashewcreme
50 min
Nuss-Honig-Schoko-Aufstrich
10 min
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 min
Bananen-Erdnuss-Cookies
1 godz. 40 min
Feigen-Nuss-Aufstrich
15 min
Schokoladen-Frischkäse-Aufstrich
1 godz. 10 min
Dattel-Zimt-Aufstrich
10 min
Studentenfutter-Aufstrich
5 min
Birnen-Nuss-Brot
1 godz. 15 min