Urządzenia i Akcesoria
Mohnkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 Scheiben
Składniki
-
Mandeln250 g
-
Mohn100 g
-
Weinstein-Backpulver15 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Xylit (Birkenzucker)80 g
-
geriebene Orangenschale Bio2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eier (Kl. M)6
-
Magerquark100 g
-
Puderzucker2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
14 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Heidelbeer-Schnitten
35 min
Joghurt-Marmorkuchen (zuckerfrei)
3 godz. 20 min
Leinsamenbrot
2 godz. 30 min
Frühstückskuchen
35 min
Espresso-Knusperkekse
1 godz.
Apfel-Müsli-Kuchen
1 godz. 20 min
Kokos-Guglhupf
1 godz. 15 min
Apfeltarte (zuckerfrei)
1 godz. 15 min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3 godz. 30 min
Rote-Bete-Brownies
1 godz.
Mohnkuchen (Low Carb)
1 godz. 5 min
Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
1 godz. 15 min