Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and Sea Salt Bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
20 g dried yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.9 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1091.9 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bread
3h
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Quick Bread Rolls
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Endless Variations Bread
45min
Leek and Potato Soup
40min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Quick Bread
50min
Creamy Coconut Dhal
25min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min