Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and Sea Salt Bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
20 g dried yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.9 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1091.9 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Endless Variations Bread
45 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Lemonade
5 Min
White Bread
3 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min