Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and Sea Salt Bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
20 g dried yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.9 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1091.9 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Quick Bread Rolls
45 min
Creamy Feta Dip
5 min
White Bread
3 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Quick Bread
50 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Cheesy Triangle Scones
25 min