Rosemary and Sea Salt Bread

Rosemary and Sea Salt Bread

4.9 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions

Składniki

  • fresh rosemary leaves
    20 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g dried yeast
  • sugar
    1 tsp
  • strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting
    600 g
  • olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • coarse sea salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1091.9 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 38.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 372.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...