
Urządzenia i Akcesoria
Ziołowe bułeczki z pasztetem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
25 sztuk
Składniki
-
200 g mleka w temp. pokojowej
-
20 g drożdży świeżych pokruszonych
-
1 szczypta brązowego cukru
-
15 g miodu
-
30 g masła
-
450 g mąki pszennej typ 550
-
oliwa z oliwek do posmarowania
-
5 g soli
-
mieszane zioła, suszone do posypania
-
200 g pasztetu mięsnego, pieczonego, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
-
10 - 15 g chrzanu, tartego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
124.6 kcal /
521.7 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
147.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chlebek hot dog do odrywania
1 godz. 30 min
Chlebek do odrywania z serem
1 godz. 50 min
Bułeczki z dymką
3 godz. 20 min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Paszteciki krucho-drożdżowe z mięsem i kaszą jęczmienną
1 godz. 30 min
Ślimaki na przerwę
2 godz. 15 min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Cebulaki
1 godz. 5 min
Bułeczki śniadaniowe
1 godz. 45 min
Drożdżowe ślimaczki z twarogiem
1 godz. 20 min
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2 godz.