Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohl-Feta-Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Rosenkohl halbiert300 g
-
Eier4
-
Milch80 g
-
Muskat¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz1 TL
-
Wasser500 g
-
Walnüsse, gehackt20 g
-
Schafskäse light, zerbröselt90 g
-
Petersilie abgezupft, grob gehackt3 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
31 g
Kalorie
1588 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Thermomix®
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1h 20min
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40min
Petersilienwurzel-Tortilla
45min
Kohlrabitaler mit pikantem Omelette
30min
Blumenkohl-Pizza-Happen
1h 20min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Rosenkohl-Auflauf
1h
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min