Rosenkohl-Feta-Omelette

Rosenkohl-Feta-Omelette

3.4 676 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Rosenkohl halbiert
    300 g
  • Eier
    4
  • Milch
    80 g
  • Muskat
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    500 g
  • Walnüsse, gehackt
    20 g
  • Schafskäse light, zerbröselt
    90 g
  • Petersilie abgezupft, grob gehackt
    3 Stängel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 31 g
Kalorie 1588 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 7.4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...