Urządzenia i Akcesoria
麻薑珍菇湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油30 克
-
嫩薑 切片30 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散200 克
-
水750 克
-
高麗菜 切塊(約5公分)100 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
-
冰糖 (約1茶匙)5 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
181 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
621.4 kJ /
148.5 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
839 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan