麻薑珍菇湯

麻薑珍菇湯

3.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    30 克
  • 嫩薑 切片
    30 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    200 克
  • 750 克
  • 高麗菜 切塊(約5公分)
    100 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙
  • 冰糖 (約1茶匙)
    5 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 181 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 621.4 kJ / 148.5 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 839 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...