Urządzenia i Akcesoria
塔香肉絲拌炒飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾100 克
-
新鮮辣椒 (任何種類)5 克
-
九層塔 只取葉子10 克
-
白芝麻油1 大匙
-
豬里肌肉 切絲120 克
-
新鮮香菇 切條40 克
-
醬油1 大匙
-
新鮮毛豆仁25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19 g
Kalorie
1399.5 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan