Urządzenia i Akcesoria
苦瓜黃豆排骨湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
排骨550 克
-
薑 切片10 克
-
榨菜 切片20 克
-
米酒40 克
-
乾燥黃豆 浸泡4小時,瀝乾60 克
-
苦瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31 g
Kalorie
1962 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan