苦瓜黃豆排骨湯

苦瓜黃豆排骨湯

4.6 8 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • (含川燙和料理用)
    2000 克
  • 排骨
    550 克
  • 切片
    10 克
  • 榨菜 切片
    20 克
  • 米酒
    40 克
  • 乾燥黃豆 浸泡4小時,瀝乾
    60 克
  • 苦瓜 切塊(約3公分)
    200 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31 g
Kalorie 1962 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...