馬鈴薯鮭魚濃湯

馬鈴薯鮭魚濃湯

4.6 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮鮭魚片 切塊(約2公分)
    250 克
  • ¾ 茶匙
  • 蒔蘿
    ¼ 茶匙
  • 奶油
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    80 克
  • 150 克
  • 牛奶
    150 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 西洋芹 切塊(約1公分)
    100 克
  • 鮮奶油
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.8 g
Kalorie 1153.5 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...