Urządzenia i Akcesoria
黑椒牛柳丼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
短梗米300 克
-
水1300 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
油15 克
-
牛五花肉片300 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
日式醬油15 克
-
蛋黃4 顆
-
水芹 取葉、切段40 克
-
七味粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.7 g
Kalorie
2158 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
62.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan