Urządzenia i Akcesoria
Lilkové ragú s cizrnou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů šalotky60 gramů cibule (1 malá cibule), napůl
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
350 gramů lilku (1 lilek), na malé kostky (cca 2 x 2 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce vinného octa
-
250 gramů konzervované bílé cizrny (1 plechovka), scezené
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
2 snítky hladkolisté petržele nasekané, jen lístky, plus na ozdobu
-
1 polévková lžíce hnědého cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1049 mg
Białko
7 g
Kalorie
999 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 godz.
Caponata
30 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Indický čočkový dahl
30 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Kokosový Dhal
20 min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min