Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů jáhel (v suchém stavu)
- 200 gramů vody
- 320 gramů mléka
- 20 gramů medu
- ¼ čajové lžičky vanilkového extraktu
- 80 gramů proteinového prášku, vanilkového
- 30 gramů máku, nemletého
- 280 gramů řeckého jogurtu
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
- 200 gramů jahod, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1731 kJ / 392 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Ovesná kaše s hruškami vařenými v páře
20min
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30min
Fermentovaná ovesná kaše
8 godz. 10 min
Ovesná snídaňová kaše z mleté rýže a mandlí
10min
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15 min
Jablečná ovesná kaše
15 min
Ovesná kaše se skořicí
15 min
Raw pohanková kaše
8h 20min
Špaldová kávová kaše
10min