Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů celeru, na kousky
- 200 gramů brambor, na kousky
- 20 gramů oleje
- 100 gramů pórku, na kolečka (cca 0,5 cm)
- 900 gramů vody
- 250 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička cukru krupice
-
120
gramů pancetty, nakrájené
lub 120 gramů anglické slaniny, nakrájené -
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty - 30 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky mořské soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 47.1 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2h 30 min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50 min
Růžové fusilli
30 min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1h
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Čočkové curry s kuřetem
8h 35 min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min