
Urządzenia i Akcesoria
Orzo com frango, milho e tomate-cereja
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão100 g
-
azeite35 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
manjericão mais q.b. p/ guarnecer15 g
-
peito de frango cortado em cubos400 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
vinho branco40 g
-
água800 g
-
caldo de galinha caseiro1 c. chá de
-
massa tipo pevide300 g
-
milho cozido escorrido100 g
-
tomate-cereja cortado em metades100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
409 kcal /
1707 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Junho 2019
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia