藥膳獅子頭

藥膳獅子頭

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 新鮮荸薺 去皮,切小丁
    30 克
  • 10 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • 少許 (刷油用)
  • 黃耆 洗淨,瀝乾
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 當歸 (約5克),洗淨,瀝乾
    1 片
  • 600 克
  • 青江菜 切段(約5公分)
    60 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    6 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 544.5 mg
Białko 21.9 g
Kalorie 803.8 kJ / 192.1 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 100.3 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...