Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny na Varomie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porcji
Składniki
-
120 g jogurtu naturalnego
-
800 g pełnotłustego mleka
-
40 g cukru (opcjonalnie)
-
250 g wody
-
1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
51.2 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
297 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt z mleka koziego
13 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Krówki toffi
2 godz.
Karmelowe toffi
2 godz.
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Miód imbirowy
10 min
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min