Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny na Varomie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porcji
Składniki
-
120 g jogurtu naturalnego
-
800 g pełnotłustego mleka
-
40 g cukru (opcjonalnie)
-
250 g wody
-
1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
51.2 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
297 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt z borówkami
13 godz.
Jogurt z mleka koziego
13 godz. 15 min
Jogurt sojowy (wegański)
12 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min