Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi

Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi

3.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Crema chantilly
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di latte intero
    250 g
  • di zucchero
    55 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di amido di mais (maizena)
    30 g
  • uovo
    1
Terminare la preparazione
  • di pandoro tagliate orizzontalmente
    8 fette
  • di frutti rossi misti freschi
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 421.5 kcal / 1572.6 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 56.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 0.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...