Urządzenia i Akcesoria
醋溜黑木耳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切條(約0.5公分)50 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.5公分)200 克
-
杏鮑菇 切條(約0.5公分)100 克
-
烏醋15 克
-
九層塔 切條(約0.5公分)20 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
212.5 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
261.6 kJ /
62.6 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan