Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 薑 ,切絲
- 50 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
- 200 克 新鮮黑木耳 ,切條(約0.5公分)
- 100 克 杏鮑菇 ,切條(約0.5公分)
- 15 克 烏醋
- 20 克 九層塔 ,切條(約0.5公分)
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 261.6 kJ / 62.6 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 212.5 mg