沙茶青椒炒豆皮

沙茶青椒炒豆皮

3.6 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 青椒 切條(約1公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)
    60 克
  • 炸豆包 以清水泡軟後切條(約1.5公分)
    60 克
  • 只取蔥白,切段(約4公分)
    20 克
  • 沙茶醬
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4 g
Kalorie 621.4 kJ / 148.6 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...