Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊蒸絲瓜
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
絲瓜 去皮、切塊250 克
-
蟹 泡水吐砂300 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切絲10 克
-
高湯50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.26 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
0.66 g
Błonnik
0.49 g
Węglowodany
5.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan