蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

4.5 4 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 絲瓜 去皮、切塊
    250 克
  • 泡水吐砂
    300 克
  • 切段
    10 克
  • 切絲
    10 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.26 g
Kalorie 291 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 0.66 g
Błonnik 0.49 g
Węglowodany 5.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...