Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 百香果 ,取果肉
- 150 克 糖
- 500 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 冬瓜 ,去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
- 500 克 冰水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1002.9 kJ / 239.9 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 53.5 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 143.5 mg