百香漬冬瓜
TM5 TM6

百香漬冬瓜

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 200 克 百香果 ,取果肉
  • 150 克 糖
  • 500 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 300 克 冬瓜 ,去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
  • 500 克 冰水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1002.9 kJ / 239.9 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
53.5 g
Tłuszcz
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
7.8 g
Sód
143.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy