Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
-
15
克 蔭豆豉
lub 20 克 豆豉 (乾的),略微壓碎 - 15 克 薑 ,切片
- 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 20 克 米酒
- 15 克 醬油膏
- ¼ 茶匙 糖
- 350 克 紅鯛魚片 ,切大塊(約4-5公分)
- 10 克 新鮮九層塔 ,取葉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1323 kJ / 316.5 kcal
- Białko
- 34.6 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 67.2 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 994.9 mg