豆豉鯛魚

豆豉鯛魚

4.2 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 蔭豆豉
    15 克
    20 克 豆豉, (乾的),略微壓碎
  • ,切片
    15 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1 枝
  • 米酒
    20 克
  • 醬油膏
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切大塊(約4-5公分)
    350 克
  • 新鮮九層塔 取葉
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 994.9 mg
Białko 34.6 g
Kalorie 1323 kJ / 316.5 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 67.2 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...