豆豉鯛魚
TM5 TM6

豆豉鯛魚

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 15 克 蔭豆豉
    lub 20 克 豆豉 (乾的),略微壓碎
  • 15 克 薑 ,切片
  • 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 糖
  • 350 克 紅鯛魚片 ,切大塊(約4-5公分)
  • 10 克 新鮮九層塔 ,取葉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1323 kJ / 316.5 kcal
Białko
34.6 g
Węglowodany
10.6 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
67.2 g
Błonnik
1.7 g
Sód
994.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy