Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 30 克 油
- 2 茶匙 蔭豆豉
- 1 茶匙 辣豆瓣醬
- 1 茶匙 蠔油
- 1 大匙 米酒
- 300 克 豬絞肉
- 250 克 韭菜花, 切小段(寬約0.5公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 6018 kJ / 1438 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 126.4 g
- Błonnik
- 8.5 g