絲瓜蛤蜊豆腐湯

絲瓜蛤蜊豆腐湯

3.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    450 克
  • 15 克
  • 切片
    15 克
  • 1300 克
  • ¼ 茶匙
  • 絲瓜 去皮切滾刀塊
    400 克
  • 豆腐 切丁(2公分)
    200 克
  • 切蔥花
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15 g
Kalorie 535.1 kJ / 144.2 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...