Urządzenia i Akcesoria
絲瓜蛤蜊豆腐湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨450 克
-
油15 克
-
薑 切片15 克
-
水1300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
絲瓜 去皮切滾刀塊400 克
-
豆腐 切丁(2公分)200 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
535.1 kJ /
144.2 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan