Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 300 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 乾香菇 ,泡軟
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- 20 克 油
- 100 克 新鮮杏鮑菇 ,切丁
- 20 克 新鮮毛豆仁
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 醬油
- 35 克 新鮮九層塔 ,切碎
- 香油 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 7.668 g
- Węglowodany
- 65.701 g
- Tłuszcz
- 5.906 g
- Błonnik
- 2.68 g