Urządzenia i Akcesoria
九層塔蓋飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾300 克
-
乾香菇 泡軟15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊150 克
-
油20 克
-
新鮮杏鮑菇 切丁100 克
-
新鮮毛豆仁20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮九層塔 切碎35 克
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.668 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
5.906 g
Błonnik
2.68 g
Węglowodany
65.701 g