Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 300 g de batatas (en dados de 1½- 2 cm)
- 50 g de queso cremoso
- 100 g de queso gallego Arzúa-Ulloa (en dados de 1½- 2 cm)
- 150 g de aguacate maduro (en dados de 1½- 2 cm)
- 15 - 20 g de pipas de calabaza
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (las hojas troceadas con la mano)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x38 cm (500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1039 kJ / 249 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1 Std. 45 Min
Sándwich integral de verduras con queso de cabra
25 Min
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1 Std. 15 Min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 Min
Pizza margarita
1 Std. 45 Min
Patatas asadas Tex-Mex veganas
9 Std. 25 Min
Patatas de feria
1 Std. 15 Min
Wellington de verduras
3 Std.
Tomates rellenos con champiñones y frutos secos
1h 5min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1 Std.
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min