Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 huevos fríos
- 900 g de agua fría
- 2 lonchas de jamón serrano
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 75 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de pan
- 15 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 732.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 Std. 50 Min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 menit
Salmorejo de fresas
30 min
Bolitas de queso con frutos secos
30 min
Ajoblanco de cerezas
10 min
Sorbete de apio y vodka
5 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9 Std. 30 Min
Fondue en pan de payés
1 Std. 15 Min