Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 400 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 30 g di ciliegie disidratate, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e scolate
-
30
g di sciroppo di acero
lub 30 g di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 833.2 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12h
Gelato di soia
15 Min
Gelato al gianduia
10h 20 min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20 min
Gelato alla nocciola senza uova
10h 20 min
Gelato al miele
10h 30min
Gelato ai pinoli e caffè
8h 30min
Frozen yogurt arachidi e miele
10h 20 min
Gelato al latte di soia
10h 20 min
Gelato al cioccolato e peperoncino (senza lattosio)
8 godz. 15 min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10h 20 min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10h 20 min