Urządzenia i Akcesoria
Nociata Sabina
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
70 pezzi
Składniki
-
400 g di gherigli di noci
-
200 g di miele millefiori
-
acqua q.b.
-
140 foglie di alloro fresche lavate ed asciugate (vedere consigli)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
213 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La cucina nel lazio
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Crema fritta alla veneziana
1 godz. 30 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Rotolo decorato
1 godz. 5 min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Castagnole
1 godz. 20 min
Panpepato
25 godz. 40 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Tozzetti
1 godz. 30 min