Urządzenia i Akcesoria
Nociata Sabina
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
70 pezzi
Składniki
-
400 g di gherigli di noci
-
200 g di miele millefiori
-
acqua q.b.
-
140 foglie di alloro fresche lavate ed asciugate (vedere consigli)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
213 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La cucina nel lazio
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Crostini ubriachi
30 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Torta mimosa gelato
3 Std. 30 Min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Carbonada
1 Std.
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Keine Bewertungen
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min