Colomba ai mirtilli rossi e cioccolato bianco

Colomba ai mirtilli rossi e cioccolato bianco

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 2 uova gli albumi e i tuorli separati
  • 4 gocce di succo di limone
  • 230 g di farina tipo 00
  • 130 g di zucchero
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 25 g di liquore all'arancia
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 65 g di latte
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
  • 70 g di mirtilli rossi disidratati
  • 100 g di gocce di cioccolato bianco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 482 kcal / 2017 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 63.3 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...