Lubina al vapor con salsa gribiche

Lubina al vapor con salsa gribiche

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de aceite de girasol
  • 3 huevos duros
  • 5 g de perejil fresco
  • 5 g de estragón fresco
  • 50 g de pepinillos en vinagre
  • 15 g de mostaza fuerte
  • 5 g de vinagre
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 50 g de alcaparras
  • 500 g de agua
  • 500 g de patatas de guarnición con piel bien lavadas
    500 g de patatas, con piel bien lavadas
  • 1 - 2 lubinas aprox. 1200 g (sin cabeza ni vísceras, ni escamas)
  • 2 - 4 hojas de lechuga

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 463 kcal / 1935 kJ
Białko 39.9 g
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 478.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...