Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de agua
- 2 manojos de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 2 huevos
- 65 g de alcaparras
- 100 g de mantequilla en trozos
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 5.63 g
- Węglowodany
- 2.24 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 1.27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Espinacas con patatas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Ensalada de rabanitos y repollo
5min
Tortilla de verduras
30min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
2h 30min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1h
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h