Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de agua
- 2 manojos de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 2 huevos
- 65 g de alcaparras
- 100 g de mantequilla en trozos
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 5.63 g
- Węglowodany
- 2.24 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 1.27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Tortilla de verduras
30min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Guarnición de zanahorias baby con ajetes y espárragos verdes
30min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30min
Pimientos marinados
55 min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1 Std.
Ensalada de primavera con huevos poché
25 Min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1 Std.
Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
20 Min