Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de solomillo de cerdo (aprox. 2 solomillos)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 dientes de ajo
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de miga de pan blanco
- 1 cucharadita de pimentón
- 75 g de vino blanco
- 130 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de caldo de carne
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1408 kJ / 336 kcal
- Białko
- 37.6 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 750.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Ragout de pollo
45 min
Boquerones fritos al limón
1 godz. 45 min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 min
Muslos de pollo a la cerveza
1 godz. 30 min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pie relleno de pavo y verduras
1 godz. 45 min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 godz. 10 min
Solomillo al whisky
45 min