Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de fruits rouges surgelés variés
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de cassonade
- 50 g de flocons d'avoine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 286.1 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 41.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits croquants à l'avoine
45 min
Biscuits aux céréales complètes
1h 30min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1h 30min
Sablés au sarrasin, sésame et chocolat
35min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30 min
Biscuits au sucre de coco
55min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25min
Brownie à la betterave
40 min
Muffins aux canneberges
30 min
Muffins pomme butternut
1h 25min
Scones au son d'avoine
35min
Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine
55min