Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de fruits rouges surgelés variés
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de cassonade
- 50 g de flocons d'avoine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 286.1 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 41.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins pomme-citron à la vapeur
1 Std.
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30min
Petits moelleux vapeur à l'orange
55 Min
Muffins aux raisins
35 Min
Muffins banane-framboise-coco
50 Min
Muffins aux canneberges
30min
Muffins pomme butternut
1 Std. 25 Min
Barres de crumble fourrées aux mûres
1 godz. 15 min
Pancake aux myrtilles au four
35 Min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40min
Biscuits aux amandes
55 Min
Biscuits à l'avoine
1 Std.