Urządzenia i Akcesoria
山藥蝦仁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
薑 切塊10 克
-
油1 茶匙
-
新鮮山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)100 克
-
紫山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)100 克
-
草蝦 去頭、殼和腸泥6 - 10 隻
-
紅甜椒 切條(約5公分 x 1公分)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.5 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan