Urządzenia i Akcesoria
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
50 pezzi
Składniki
-
120 g zucchero
-
250 g di burro morbido a pezzi
-
400 g di farina tipo 00
-
3 cucchiai di cacao amaro in polvere
-
2 pizzichi di pepe habanero orange
-
1 cucchiaino di essenza di vaniglia½ stecca di vaniglia i semini estratti
-
1 uovo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1.2 g
Kalorie
335 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un po' di pepe
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crostata di frolla montata alle nocciole
1 godz. 20 min
Mattoni di pan di zenzero
2 godz. 35 min
Biscotti di pasta frolla
1 godz. 5 min
Pasta biscotto
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 10 min
Pasta frolla
2 godz.
Glassa di zucchero
10 min
Sgonfiotti fritti
Brak ocen
Baci di dama calabresi
1 godz.
Cream tart
4 godz.
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 godz. 30 min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 godz. 30 min