![Primosale Primosale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8C7AFF7B-528E-47F5-A77B-6CEC74662DA9/Derivates/8F4B551F-4839-47A3-B005-39016872257C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 98 g
- Tłuszcz
- 72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt fresco
11h 10min
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Primo sale
13h 30 min
Crostini dorati
4h 30min
Crackers al rosmarino
3ч.
Caciotta fresca piccante
8h
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Ricotta
5h 30min
Formaggio fresco
9h 45min
Fette biscottate
5h 50 min.
Burro
40 мин.