Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 339.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
French Fries (Paul)
1h 15min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Pastrami
22 Std. 30 Min
Carrot Pasta
1h 20min
Tapenade Pizza Dough
4h
Prosciutto Herb Breadsticks
30min
Frozen Chocolate Peanut Butter Bars
1h 30min
Pizza Waffles
1h 15min
Parmesan Stock Cubes
35min
Lavender Fizz
1h 5min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min