![Sun-Dried Tomato Pizza Dough Sun-Dried Tomato Pizza Dough](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0cd4a646-30c2-46cd-8a5c-37cdb7a75ad7/Derivates/d67bde2b-c66e-43f5-a69c-9d4fe89c479e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 339.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
No Starter Sourdough Bread
23h
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Steamed Applesauce Cake
1 godz.
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 55 min
Caramelized Onion Pizza Dough
4 godz. 25 min
Protein Boosted Waffles
25min
Blueberry Yogurt
13 godz.