Ketchup de tomates

4.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1200 g

Składniki

  • 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quartiers
    1000 g de tomates en boîte
  • 180 g de poivrons rouges en morceaux
  • 130 g d'oignons rouges
  • 2 gousses d'ail
  • 100 g de vinaigre de vin rouge
  • 1 feuille de laurier
  • 1 pincée de noix de muscade moulue
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu
  • ¼ - ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
  • 1 c. à café de paprika en poudre, doux
  • 1 c. à café de sel
  • 100 g de miel

Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1.3 g
Kalorie 217.7 kJ / 51.7 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...