Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1000
g de tomates bien mûres, coupées en quartiers
lub 1000 g de tomates en boîte - 180 g de poivrons rouges, en morceaux
- 130 g d'oignons rouges
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vinaigre de vin rouge
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- ¼ - ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de paprika en poudre, doux
- 1 c. à café de sel
- 100 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 218 kJ / 52 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie
3 Std.
Meringues fantômes
12hod. 25min
Glace à la vanille
12 Std.
Biscuits au beurre
50min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Baguette
3h 45min
Fond de volaille
45min
Confiture à la fraise
1h 5min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Fond de légumes
45min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pâte de base pour pain
24h 5min