Risotto de fresas

Risotto de fresas

3.8 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 50 g de apio en trozos
  • 50 g de zanahoria en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 800 - 900 g de caldo de verduras
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 500 g de fresas maduras (cortadas en cuartos)
  • 100 g de vino blanco
  • 50 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 375 kcal / 1566 kJ
Białko 6.72 g
Tłuszcz 17.71 g
Węglowodany 47.09 g
Błonnik 3.04 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...