Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 600 g de agua
- 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
- 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
- 100 - 120 g de queso feta en trozos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 16.12 g
- Tłuszcz
- 14.11 g
- Błonnik
- 1.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Filetes de trucha en papillote
30 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min
Merluza con patatas
40min
Gallo con salsa de pimientos
30 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Tagliatelle con boletus
1h
Solomillos de pollo con setas
1h
Boletus con foie en papillote
30 Min
Emperador en piperrada
30 Min