Papillote de cordero con tomate y queso feta

Papillote de cordero con tomate y queso feta

2.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 600 g de agua
  • 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
  • 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
  • 100 - 120 g de queso feta en trozos
  • 6 pellizcos de sal
  • 6 pellizcos de pimienta molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 250 kcal / 1046 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 14.11 g
Węglowodany 16.12 g
Błonnik 1.95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...