
Urządzenia i Akcesoria
Papillote de cordero con tomate y queso feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones
Składniki
-
2 dientes de ajo
-
5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
600 g de agua
-
500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
-
1 chorrito de aceite de oliva
-
600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
-
3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
-
100 - 120 g de queso feta en trozos
-
6 pellizcos de sal
-
6 pellizcos de pimienta molida
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
250 kcal /
1046 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
14.11 g
Węglowodany
16.12 g
Błonnik
1.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

100% papillote
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania