Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa Teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
- 50 g de sake
- 75 g de mirin
Brochetas
- 1 rodaja de pez espada (en dados de aprox. 2x2 cm)
- 2 cebolletas rectas (en trozos de aprox. 4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1274 kJ / 305 kcal
- Białko
- 31.95 g
- Węglowodany
- 29.65 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.25 g
Alternatywne przepisy
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Bao buns de cerdo
2 godz.
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 godz.
Lubina a la cantonesa - China
25min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 godz. 30 min