Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Huevos Benedict
30min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Salsa holandesa
15 min
Tartar de buey
10min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1h
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1 Std. 20 Min
Mantequilla Café de París
10min
Solomillo Wellington
2h