Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Concentrado de caldo de pescado
30min
Bombones de gambón y su bisque
1u. 50min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Masa de pasta fresca
1h
Cebollitas en aceite
1h 10min
Mantequilla Café de París
10min
Foie de pato
33 godz.
Concentrado de caldo de carne
45min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2u. 30min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1h
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min