Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 25 g de chalota
- 10 g de aceite de oliva
- 250 g de champiñones frescos
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de almendra molida
- 4 rebanadas de pan de baguette finas, tostadas
- 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186 kJ / 283 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35 Min
Terrina de pisto con salsa de champiñones
3h
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Vichyssoise de apio
40min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min