Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
lub 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2596 kJ / 621 kcal
- Białko
- 22.26 g
- Węglowodany
- 62.81 g
- Tłuszcz
- 31.19 g
- Błonnik
- 3.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1sa
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2h 20min
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1 godz. 40 min
Bocadillo turco de caballa (balik ekmek)
3h 40min
Dorayakis con anko
1sa
California roll - Japón
1sa
Hot dog con salchicha de pollo y salsa de tomate
2h 35min
Cestas de lentejas con butifarra
1h 20min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 godz. 30 min
Bao buns a la catalana
2h
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1sa
Colines integrales con sésamo
2h