Urządzenia i Akcesoria
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kohlrabi500 g
-
Kartoffeln300 g
-
Wasser500 g
-
Radieschen4 - 5
-
frischer Schnittlauch½ Bund
-
Salz1 TL
-
Zitronensaft1 TL
-
Streichkäse (RUPP Feinster Streich Camembert)175 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
794 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RUPP
21 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Kürbisgulasch
45min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h