![Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24d99108-0103-4eec-bffc-e6d5c2ac4ad2/Derivates/b021017a-1e60-4730-b879-7b062d04298d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Kohlrabi
- 300 g Kartoffeln
- 500 g Wasser
- 4 - 5 Radieschen
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Camembert)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 794 kJ / 190 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 godz. 30 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Faule Weiber Suppe
10min
Kürbisgulasch
45min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Fischgulasch
40min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min